Αιμορροϊδες και Ουρολοιμώξεις

Εμπειρία απόλυτης καθαριότητας και πρόληψη ουρολοιμώξεων!

Έχετε χρησιμοποιήσει το χαρτί υγείας, έχετε τελειώσει από την τουαλέτα και όμως εξακολουθείτε να έχετε ένα αίσθημα ατελούς καθαριότητας, ενόχλησης και φαγούρας στην επίμαχη περιοχή; Είναι λογικό. Γιατί; Υπάρχουν πλέον και επιστημονικές αποδείξεις ότι πρέπει να αλλάξουμε αυτό που θεωρούσαμε μέχρι σήμερα παγιωμένο στις καθημερινές μεθόδους της σωματικής μας υγιεινής: το σκούπισμα με χαρτί υγείας.

Το χαρτί υγείας μας αφήνει εντελώς λανθασμένα με την εντύπωση ότι έχουμε καθαρίσει επαρκώς την ευαίσθητη περιοχή, ενώ στην πραγματικότητα αφήνει πίσω του υπολείμματα κοπράνων και βακτηρίων (e coli) τα οποία άλλοτε αντιλαμβανόμαστε ότι παραμένουν εκεί λόγω της δυσάρεστης αίσθησης και άλλοτε όχι. Τα βακτήρια αυτά εγκυμονούν πολλούς κινδύνους αφού παραμένοντας εκεί μπορούν εύκολα να μεταβούν από την μια περιοχή στην άλλη και να προκαλέσουν ενοχλητικές και επίπονες λοιμώξεις όπως η ουρολοίμωξη.

Το έξυπνο σύστημα μπιντέ SB-111 έρχεται για να μας δώσει τη λύση και να μας ανακουφίσει. Με τη χρήση τρεχούμενου νερού καθαρίζει απαλά και φυσικά την ευαίσθητη περιοχή αφήνοντας μια αίσθηση τόσο ολοκληρωμένης καθαριότητας και φρεσκάδας που κάθε φορά θα νιώθετε πραγματικά σαν να βγήκατε μόλις από ένα αναζωογονητικό μπάνιο!

Παράλληλα απομακρύνει σημαντικά μεγάλο αριθμό βακτηριδίων από την κάτω χώρα και άρα από το εσώρουχο και μας προστατεύει από μολύνσεις της περιοχής. Πάρα πολλοι άνθρωποι (κυρίως γυναίκες ) που ταλαιπωρούνται με χρόνιες κυστίτιδες και έχουν απελπιστεί από τις επαναλαμβανόμενες υποτροπές της συγκεκριμένης μόλυνσης, μας στέλνουν ευχαριστήρια μηνύματα, γιατί με τον έξυπνο μπιντέ SB-111 έχουν βρει επιτέλους λύση στο χρόνιο πρόβλημά τους αντιμετωπίζοντάς το δραστικά από την ρίζα του πριν το βακτήριο (ecoli) καταφέρει να εισχωρήσει στον οργανισμό.

Ιδιαίτερα βοηθητικό έχουν βρει τον μπιντέ SB-111 και όσοι πάσχουν από φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου όπως είναι η ελκώδης κολίτιδα ή η νόσος του Cronn καθώς, λόγω της φύσης των παθήσεων, οι ασθενείς κάνουν συχνή χρήση της τουαλέτας.

Απαλό με το δέρμα… Νο1 σύμμαχος κατά των αιμορροΐδων!

Υποφέρετε από αιμορροΐδες; Δε χρειάζεται να σκέφτεστε με τρόμο τη στιγμή που θα χρειαστεί να πάτε τουαλέτα επειδή θα έρθετε αντιμέτωποι με τη δυσάρεστη τραχιά αίσθηση που αφήνει το χαρτί τουαλέτας στην ήδη ταλαιπωρημένη περιοχή. Το σύστημα μπιντέ SB-111 χάρη στη χρήση του τρεχούμενου νερού είναι πολύ απαλό με το δέρμα, έχει καταπραϋντική δράση απέναντι στους δερματικούς ερεθισμούς και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για όσους πάσχουν από αιμορροΐδες.