Γυναίκες Τουαλέτα

Γυναίκες και νέες μαμάδες

Η γυναικεία περίοδος είναι μια απόλυτη φυσιολογική διαδικασία και η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να θέλει το καλύτερο για το σώμα της τις ημέρες εκείνες. Τι κι αν χάνει κατά μέσο όρο μόλις 200ml αίματος κατά την έμμηνο ρύση; Εκείνη μπορεί να νιώθει ότι πρόκειται για πολύ περισσότερο και μαζί με αυτό είναι φυσικό κάποιες φορές να ακολουθούν συναισθήματα αμηχανίας και ανησυχίας.

Το έξυπνο σύστημα καθαρισμού sb-111 με φρέσκο καθαρό νερό κάνει το αίσθημα αυτό παρελθόν και προσφέρει γρήγορη εύκολή και ολοκληρωμένη υγιεινή απομακρύνοντας τις δυσάρεστες οσμές και χαρίζοντάς στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια που χρειάζονται στις δύσκολες μέρες του μήνα.

Νέες μαμάδες και πρόσφατα εγχειρισμένοι ασθενείς

Οι γυναίκες που έχουν μόλις γεννήσει και είναι ακόμα πιο ευαίσθητες στην συγκεκριμένη περιοχή λόγω του τοκετού καθώς και οι ασθενείς που βρίσκονται σε αναρρωτικό στάδιο από κάποια επέμβαση θα βρούν τη χρήση του μπιντέ πολύ βοηθητική και ανακουφιστική. Με μία μόνο κίνηση, χωρίς να ταλαιπωρηθούν περαιτέρω, μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν στην προσωπική τους υγιεινή και να νιώσουν όμορφοι και καθαροί μετά την τουαλέτα.